لیست اختراعات رسول احمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 12
تاریخ اظهارنامه: 1397/10/13
تاریخ ثبت: 1398/02/11
خلاصه اختراع:

اين دستگاه در جهت حذف مرحله نصب و تعويض بنر توسط نيروي انساني و تسريع بخشي به اين عمليات بر روي تابلوهاي تبليغاتي ازجمله تابلوهاي جاده اي طراحي شده است بگونه اي كه اين دستگاه قابليت جمع آوري بنر قبلي از روي تابلو و سپس انتقال آن به مخزن دستگاه و متعاقب آن انتقال بنر جديد از مخزن جهت نصب بر روي تابلو را بصورت تمام اتوماتيك داراست. و همچنين عمل قرار دادن بنرهاي جديد درون مخزن از فاصله نزديك به زمين انجام شده و نياز به وسايل بالابر جهت قرار دادن بنرها درون مخزن دستگاه نمي باشد.لازم به ذكر است تمامي مراحل جمع آوري و نصب بنر توسط اين دستگاه در زماني بسيار كوتاه انجام مي گردد.مخزن اين دستگاه بگونه اي طراحي شده كه مي تواند چندين بنر رول شده را در خود جاي داده و طبق برنامه اي كه از مركز كنترل دريافت مي كند در زمان تعيين شده،به نصب و تعويض بنر بر روي تابلو بصورت كاملا اتوماتيك اقدام نمايد.لذا تمامي هزينه هاي تعويض بنر بر روي تابلوها حذف شده،همچنين به علت سرعت بالاي تعويض،انعطاف لازم جهت نمايش چندين بنر در يك روز را فراهم مي آورد.ضمنآ به علت عدم نياز به نيروي انساني،خطرات ناشي از سقوط هنگام نصب يا تعويض بنر مرتفع شده است. محل نصب دستگاه،پشت تابلو مي باشد،لذا از لحاظ زيبايي خللي جهت نمايش بنر ايجاد نمي كند.همچنين به علت حجم كم و دور از دسترس بودن ،داراي امنيت مكاني مناسب مي باشد.مخزن بنر دستگاه بصورت متحرك طراحي شده و با دستور اپراتور به پايين دستگاه جهت تعويض و قراردادن بنرهاي جديد درون مخزن انتقال پيدا كرده سپس به محل نصب دستگاه بر مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/08/01
تاریخ ثبت: 1398/02/22
خلاصه اختراع:

دستگاه تيغ زن اتوماتيك حجامت، دستگاهي است كه به صورت همزمان 34 زخم سطحي ايجاد ميكند. كاركرد اين دستگاه به اين صورت است كه وقتي ما ضامن را رها مي كنيم، با توجه به قدرت فنر، تيغ در مسير طراحي شده در اين دستگاه عبور مي كند و چون در اين مسير ما 34شيار ايجاد نموده ايم، هنگامي كه دستگاه به اين شيارها مي رسد يك زخم سطحي روي محل حجامت ايجاد مي نمايد كه كل اين فرايند در يك يا دو ثانيه اتفاق مي افتد. لازم به ذكر است كه از آنجايي كه فشار تيغ با توجه به طراحي دستگاه بصورت برعكس مي باشد يعني به جهت مخالف موضع حجامت است و اين برآمدگي هاي قسمت فوقاني محفظه مي باشد كه باعث مي شود تيغ به سمت پايين هدايت شود و از شيارها عبور نمايد تا زخم بر بدن ايجاد شود لذا هيچ خطري شخص حجامت شونده را تهديد نمي كند و ريسك دستگاه بسيار پايين است. اين دستگاه از چند قطعه شامل: تيغ، فنر، محفظه دستگاه كه شامل قطعات مونتاژ شده مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/15
مالک/مالکان: رسول احمدي
تاریخ ثبت: 1392/02/07
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع چرخ جهت دار n درجه آزادي زمينه اختراع در حوضه مكانيك و رباتيك بوده كه با توجه به قابليت مانور حركتي اين نوع چرخ ها در حوضه هاي نظامي پژوهشي و صنعتي كاربرد دارد. در ساخت اين نوع چرخ از يك مكانيزم حركتي نسبي هرزگرد استفاده شده است. تكنيك استفاده شده در اين نوع چرخ ها جهت دار بودن رول هاي چرخ ها نسبت به نگه دارنده هاي آنهاست.

تاریخ اظهارنامه: 1392/12/17
مالک/مالکان: عبدالرسول احمدي
تاریخ ثبت: 1392/12/17
مخترع/مخترعان: عبدالرسول احمدي
خلاصه اختراع:

: موتور جفت پيستون دوار پروانه اي درمكانيك حركت ايده ال حركت دوراني است وهدف ما توليد موتوريست كه اولا پيستون دوار باشد و ثانيا شكل هندسي قطعات آن ساده و منتظم باشد . اين موتور پيستون دوار مي تواند تك سيلندر ويا چند سيلندر باشد. هر سيلندر يك استوانه است كه درون آن دو پيستون قرار مي گيرد. هر پيستون داراي يك بخش مركزي استوانه اي شكل و دو باله است. دو پيستون به طور برعكس درون هم جفت شده ودرون سيلندر قرار مي گيرند. ميل لنگ در قسمت فضاي مياني پيستونها قرار دارد. باله هاي دو پيستون چهار ناحيه مجزا از هم تشكيل مي دهند كه انفجارهاي موتور در اين چهار ناحيه صورت مي گيرد. اين موتور چهار زمانه است و در هر يك از چهار ناحيه به طور متناوب اعمال تنفس و تراكم و انفجار و تخليه صورت مي گيرد . انفجارها باعث چرخش پيستونها شده و حركت دوراني و چرخشي پيستونها توسط چهار مجموعه مكانيزم قفل كه در قسمت فضاي مياني پيستونها تعبيه شده به ميل لنگ انتقال داده شده و باعث دوران ميل لنگ مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1395/04/12
تاریخ ثبت: 1396/07/12
مخترع/مخترعان: رسول احمدي
خلاصه اختراع:

اين اختراع به سنتز هيدروكسيدهاي روي، منگنز و مس به روش ابداعي ، اقتصادي و بومي سازي شده به عنوان مكمل هاي غذاي دام مي پردازد. اين هيدروكسيدهاي فلزي با يك روش اقتصادي و با خلوص بسيار بالا در شرايط كاملا بهداشتي تهيه خواهند شد و اين قابليت را دارند كه بلافاصله با خوراك مورد نظر مانند جو، گندم، ذرت، سبوس، علوفه خشك، سويا، ملاس، كنجاله و انواع كنسانتره مخلوط شده و پس از خشك كردن به بازار فروش عرضه شوند و يا بصورت كريستال هاي جامد تهيه شده و بعد از آسياب كردن با خوراك دام مخلوط شوند. هر يك از اين هيدروكسيدها را مي توان به تنهايي يا بصورت مخلوط هاي دوتايي و يا سه تايي به خوراك دام اضافه كرد. ميزان مصرف هيدروكسيد مورد نظر به ازاء كيلوگرم خوراك محاسبه مي شود و اين نسبت (گرم هيدروكسيد مورد نظر/ كيلوگرم خوراك) توسط كارشناسان تغذيه دام و يا كتاب هاي مرجع تغذيه دام تعيين خواهد شد. روش توليد اين پروژه به گونه اي انعطاف دارد كه اين نسبت بسته به نوع دام ( شيري، گوشتي، گوساله و ...) براحتي قابل تغيير است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/25
مالک/مالکان: رسول احمدي
تاریخ ثبت: 1389/02/12
مخترع/مخترعان: رسول احمدي
خلاصه اختراع:

اختراع مورد نظر در خصوص ساخت دريچه لوله آب كاميون بنز 10 تن or1355 مي باشد كه از روش سنتي به روش صنعتي تبديل شده است. مزاياي اين روش عبارتست از جلوگيري از آلودگي محيط زيست - كاهش مصرف انرژي - افزايش توليد در هر شيفت كاري جايگزيني اين قطعه به جاي قطعات مشابه خارجي و در نتيجه امكان كاهش واردات و صدور قطعه به كشورهاي مصرف كننده وجود خواهد داشت. مزاياي اين روش 1- مصرف سوخت جهت توليد اين قطعه نسبت به روش هاي سنتي (ريخته گري) 30 درصد كاهش مي يابد. 2- كاهش آلودگي هوا به خاطر استفاده نمودن گاز طبيعي به جاي سوخت مازت. 3- عمر مفيد قطعه جديد نسبت به قطعات قبلي حدود 3 برابر مي باشد. 4- در طريقه سنتي از ماسه co2 و ماسه هاي سي ليس دار استفاده مي شود كه بعد از هر بار مصرف سوخته شده و باعث آلودگي محيط زيست مي گردد و در هر مرحله توليد حدود 13 كيلو ماسه مي سوزد. در حاليكه در روش جديد از روش دابكاست استفاده شده كه هيچگونه آلودگي زيست محيطي نخواهد داشت. 5- در روش سنتي در هر شيفت كاري 6 برابر روش دستي قطعه توليد مي شود. بنابراين جديد راندمان توليد 30 برابر افزايش مي يابد. 6- براي توليد قطعات از طريق ريخته گري مجبور هستيم از شمش نو استفاده نمائيم در حاليكه از روش ديكاست مي توان از شمش هاي بازيافت شده استفاده نمود كه از نظر اقتصادي مقرون به صرفه خواهد بود. 7- توليد از طريق دايكاست مي تواند جايگزين قطعات خارجي گردد بنابراين علاوه بر جلوگيري از واردات قطعه مشابه از كشورهاي بيگانه، امكان صادرات اين قطعه به شكورهاي مصرف كننده ديگر نيز وجود خواهد داشت.

تاریخ اظهارنامه: 1387/11/12
مالک/مالکان: رسول احمدي محب
تاریخ ثبت: 1387/11/21
مخترع/مخترعان: رسول احمدي محب
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/11/21
تاریخ ثبت: 1387/04/29
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/03/25
مالک/مالکان: سيدرسول احمدي
تاریخ ثبت: 1387/04/15
مخترع/مخترعان: سيدرسول احمدي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1382/12/06
مالک/مالکان: رسول احمدي
تاریخ ثبت: 1383/06/04
مخترع/مخترعان: رسول احمدي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 12